Tästä alkaa tarina Lennin ensimmäisestä ulkomaanmatkasta autolla Ruotsiin, Tanskaan, Saksaan ja Itävaltaan. Ekinokokkoosia vastaan tarvittavat tabletit otettiin eläinlääkärillä 28 vuorokauden säännön mukaan, eli ensimmäinen annos n. 4 viikkoa sitten ja toinen annos pari päivää sitten. Kolmannen kerran eläinlääkärillä pitää käydä kun tulemme matkalta. Lemmikkieläinpassi on mukana ja eikun reissuun!

Lenni%200701.jpg

No niin hei kaverit, nyt mä oon päässy tänne laivaan, bileet pystyyn! Voitais vaiks mennä taxfreehin katsomaan jos sieltä löytyis mulle herkkuja!

Lenni%200702.jpg

Onks tuolla se taxfree mistä saa niitä herkkuja?

Lenni%200703.jpg

No en mä kyllä tänne pyytäny, mutta katotaan näitä maisemia sitte. On joo vettä ja mökkejä.

 

Lennin laivareissu sujui hyvin, päivälaivalla mentiin ja oltiin suurimman osan aikaa hytissä. Oudoimmat jutut oli portaat ja laivan isot peilit, joista tuijotti jokin yhtä komea musta käppänäuros. Koirille tarkoitettu "vessa" laivan kannella oli yhden neliömetrin kokoinen loota. En kyllä ymmärrä kuka siihen saa koiransa vääntämään torttua. Lenni kyllä kävi merkkaamassa paikan, joten ehkä jokin toinenkin uroskoira onnistui ansiostamme heittämään virtsakaarensa samaan laatikkoon.